Ne želim da mi manjina nameće što će učiti moja djeca i kako ću se ja osobno ponašat

Ne želim da mi manjina nameće što će učiti moja djeca i kako ću se ja osobno ponašat

Nakon što se burno raspravljalo o setu antipedofilskih zakona i “zabrane izlaganja djece LGBT propagandi”, koje priprema Nikola Grmoja, bezrezervnu podršku stranačkom kolegi na Facebooku je dao Božo Petrov, aktualni čelnik Mosta.

– Smetam li nekome da reklamira svoja prava? Zbog čega netko ima problem kad ja izreknem svoj stav ili Nikola Grmoja svoj stav? Trebamo biti tolerantni. Očito su oni koji mene prozivaju radikalom zapravo čisti radikali, jer se ponašaju na način da svatko ima pravo samo na njihov stav.

Moje je legitimno pravo tražiti zaštitu za svoju djecu. To što sam tolerantna i mirna osoba, ne daje pravo manjini da mi nameće kako se trebam ponašati i što misliti.

Trebaju se probuditi u našoj Hrvatskoj i shvatiti da su u manjini i da im mi toleriramo to. Ali moraju shvatiti da ću se ja za svoju djecu boriti isto kao što će se oni boriti za svoju. Želim za svoju djecu ono što je društveni konsenzus i stavove temeljene na dokazima, a ne da mi manjina nameće što će učiti moja djeca i kako ću se ja osobno ponašati – objavio je Petrov na Facebooku.