NAŠI GRADSKI VIJEĆNICI

dr. Nikica Hajvaz

Nikica je rođen 1959. godine u Metkoviću. U rodnome gradu završio je osnovnu školu i gimnaziju, a Medicinski fakultet u Sarajevu. Specijalizirao je
radiologiju i u Domu zdravlja Metković radi od 1984., trenutno kao voditelj Kabineta za RTG i UZV dijagnostiku.
Bio je aktivan igrač NK Neretve te HNS-ov sportski liječnik. U Domovinskom ratu sudjeluje od 1991. kao načelnik saniteta 116. brigade Hrvatske vojske. Od 1994. do 1998. bio je ravnatelj Doma zdravlja Metković i Ratne bolnice Metković. Oženjen je, otac dvoje djece i djed šestero unučadi.

Josip Talajić, dip. ing. agr.

Josip je rođen 1963. godine u Metkoviću. Tu je završio osnovnu školu, školovanje nastavio u Srednjoj poljoprivrednoj školi u Čapljini, a diplomirao u Sarajevu na Agronomskom fakultetu.
Oženjen je, otac dvoje djece. Uspješan je poduzetnik, vlasnik tvrtke Poljotehna d.o.o. za trgovinu i ugostiteljstvo.
Bio je dugogodišnji član Metkovskoga amaterskog kazališta, a u mlađim danima i aktivan igrač Malonogometnoga kluba Narona. U Domovinskom ratu sudjelovao je od 1991. kao hrvatski branitelj.

Mario Galov

Mario je rođen 1973. godine u Metkoviću. Oženjen je i otac dvoje djece. Vlasnik je obrta 3M za poslovne usluge, izradu aluminijske i PVC bravarije. Tajnik je HSP-a, ali i moto kluba Veterani Croatia, ima zvanje muzejskog tehničara.
Uz dosadašnja stečena znanja u politici, obrtništvu i poduzetništvu, u svome političkom djelovanju kao nezavisni kandidat za Gradsko vijeće, želi iskoristiti i iskustva iz sporta u promociji zdravlja, zajedništva i zadovoljstva svih nas. Igrao je za brojne nogometne klubove, sudjelovao u sportskim projektima, član je uprave ONK Metković i veterana NK Neretve.
Aktivno se politički angažira zbog evidentnog nedostatka empatije prema narodu, velike podijeljenosti među sugrađanima i nedostatka vizije i vjere u budućnost.

Ivana Mostarac

Ivana je rođena 1988. godine u Metkoviću. Tu je završila osnovnu školu, gimnaziju i osnovnu glazbenu školu, a u Zagrebu Pravni fakultet – Studijski centar socijalnog rada. Po zvanju je magistra socijalne politike, zaposlena kao socijalni radnik.
Praktikant je treće godine edukacije za terapeuta realitetne psihoterapije, osnivač i terapeut Kluba liječenih alkoholičara Sidro Metković, volonter u savjetovalištu komune Papa Ivan XXIII. i aktivan član gradske glazbe. Udana je, majka dvoje djece. Odlučila se aktivno politički angažirati kako bi doprinijela unapređenju socijalne politike i podrške za najranjivije skupine građana.

Zoran Kozina

Zoran je rođen 1968. godine u Čapljini. Oženjen je, otac troje djece. Osnovnu školu i prva dva razreda srednje završio je u Metkoviću, a školovanje nastavio
u Zagrebu gdje je diplomirao strojarstvo, specijalizacija EWE (european welding engineer). Kao student dobrovoljac sudjelovao je u Domovinskom ratu. Vlasnik je obrta za proizvodnju i montažu tendi, stručno se usavršava u području obnovljivih izvora energije, ima dugogodišnje iskustvo upravljanja i vođenja proizvodnih procesa. Smatra da različita politička uvjerenja ne bi trebala utjecati na gospodarske pokretače realnog sektora koji čine ekonomsku stabilnost svakoga društva.

PRIDRUŽI NAM SE

Budi dio Mosta. Budi dio promjene.
Budi dio boljeg Metkovića.